“Amfora Production” është studio filmimi e profilizuar në krijimet mediatike dhe publikimet me karakter gjeneralist. Ajo është pjesë e Amfora Media Group.

Ne krijojmë:

DOKUMENTAR – Video në trajtë dokumentari, reportazhi apo raportimi mbi çështje mjedisore, historike, sociale apo histori personale.

VIDEO MARRËDHËNIESH ME PUBLIKUN – Ato ndajnë vlerat e kompanisë, ekipit apo historinë tuaj, si edhe aspekte të tjera që lidhen me forcimin e imazhit tuaj.

“POST PRODUCTION” – “Motion Graphics, Sound Design, Title Sequences, Color Correction, Video Encoding and Subtitles”.

*Përveç shërbimit parësor të fokusuar tek video, ne realizojmë edhe krijime të tjera gazetareske (si lajme të shkruara, reportazhe etj.) dhe krijime për Marrëdhëniet me Publikun.

Na kontaktoni në adresat e emailit:

production@amfora.al ose amforaproduction@gmail.com

Na ndiqni në: “Facebook” (kliko këtu), në “Instagram” (kliko këtu) dhe në “Youtube” (kliko këtu).