Qytetarët dokumentojnë ndotjen e bregdetit dhe dorëzojnë rekomandime tek Bashkia Durrës

Ky është reportazhi i pestë, i realizuar në kuadër të projektit “Durrësi aktiv për një bregdet të pastër”, zhvilluar nga Qendra Durrësi Aktiv dhe mbështetur nga “Lëviz Albania”.

Projekti synon nxitjen e aktivizmit qytetar në vendimmarrjen e pushtetit lokal, për të sjellë zgjidhjen e problemit të derdhjes së ujërave të zeza në lagjen numër 1 të qytetit, përgjatë shëtitores “Taulantia” dhe plazhit të Currilave.

Video-reportazhi u realizua nga Amfora Production.

Ideja dhe zbatimi: Geri Emiri, producent.

Narratore dhe përkthyese: Livia Kreko.

 Ai u realizua më datë 17 janar 2019.

Amfora Production – Pjesë e AMFORA MEDIA GROUP.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109