Dosja e IPARD rikthehet në SPAK, “Nisma Thurje” kërkon hetimin e zyrtarëv...
Geri Emiri 12 September 2023

Përfaqësues të "Nismës Thurje" depozituan në SPAK një kallëzim penal për zyrtarët e Agjencisë për Bu...

Protestë dhe bojkot, nxënësit e Rrajcës kundërshtuan mësimin në lokale dhe kërkuan sh...
Erjola Azizolli 11 September 2023

Ndërtesa e Shkollës së Mesme të Bashkuar “Sali Halili” në fshatin Rrajcë, të vlerësuar nga UNESCO, n...

Dhunimi i gazetarëve Gjençaj dhe Lala gjatë operacionit antidrogë, prokuroria nuk e filloi...
Dhunimi i gazetarëve Gjençaj dhe Lala gjatë operacionit antidrogë, prokuroria nuk e filloi...
Erjola Azizolli 8 September 2023

Dhunimi i gazetarëve të Televizionit "News 24" Ergys Gjençaj dhe Klodiana Lala nga një skuadër operacionale e Policisë së Shtetit, përfundoi pa hetimin e personave përgjegjës. Megjithëse u dhunuan pasi filmuan dështimin e një operacioni antidrogë, Prokuroria e Tiranës vendosi të mos fillonte procedim penal pas kallëzimit që...

Lexo Artikullin
Si e vlerësoni cilësinë e plazheve ku pushuat këtë vit?
Si e vlerësoni cilësinë e plazheve ku pushuat këtë vit?
Redaksia - Amfora.al 4 September 2023

Media Amfora fton audiencën e saj që të shprehë eksperiencën e kaluar në plazhet e vendit këtë verë, duke nisur nga cilësia e shërbimit të ofruar në hapësirat publike ose private, deri tek rojet e plazheve dhe cilësia e ujit. Plotësoni pyetësorin dhe kontribuoni në raportimin tonë për cilësinë e plazheve për vitin 2023, baz...

Lexo Artikullin
50% progres për punimet e Xhamisë së Plumbit, monumenti rrezikon përsëri përmbytjen
50% progres për punimet e Xhamisë së Plumbit, monumenti rrezikon përsëri përmbytjen
Erjola Azizolli 23 August 2023

Punimet për restaurimin dhe mbrojtjen nga përmbytjet të "Xhamisë së Plumbit" në Shkodër, nisën në shtator të vitit 2022 dhe tashmë kanë shkuar deri në gjysmë, duke rrezikuar që monumenti i kulturës i kategorisë së parë të përmbytet përsëri me ardhjen e sezonit të shirave, ngjashëm si në nëntor të vitit të kaluar.

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura