Kriza e çmimeve: Vala e dytë e goditjes për mjeshtrat shqiptarë
Erjola Azizolli 27 Shkurt 2023

Në Shqipëri rezultojnë të paktën 500 artizanë që janë regjistruar vullnetarisht në Dhomën Kombëtare ...

A duhet të rivendoset shatërvani i Durrësit?!
Redaksia - Amfora.al 7 Shkurt 2023

Media Amfora fton herë pas here audiencën që të raportojë mbi raste konkrete që lidhen me trashëgimi...

A jeni artizan? Ndani vështirësitë tuaja me krizën e çmimeve
A jeni artizan? Ndani vështirësitë tuaja me krizën e çmimeve
Redaksia - Amfora.al 4 Shkurt 2023

Media Amfora fton herë pas here audiencën që të raportojë mbi raste konkrete që lidhen me trashëgiminë kulturore dhe mjedisin. Plotësoni pyetësorin më poshtë në kuadër të ciklit “Raportimi i Qytetarëve të Angazhuar” dhe na ndihmoni të raportojmë së bashku.

Lexo Artikullin
Erozioni dhe mbetjet urbane në Kepin e Rodonit: Zgjidhjet për shpëtimin e Kalasë së Skënde...
Erozioni dhe mbetjet urbane në Kepin e Rodonit: Zgjidhjet për shpëtimin e Kalasë së Skënde...
Erjola Azizolli 3 Shkurt 2023

Kepi i Rodonit dhe Kalaja e Skënderbeut, janë dy potenciale të mëdha turistike që vuajnë nga problemet mjedisore, që lidhen me erozionin dhe mbetjet urbane. Media Amfora përmes “Gazetarisë së Zgjidhjeve” ka identifikuar disa masa konkrete për këto dy monumente natyrore dhe kulturore, me qëllim konservimin e tyre.

Lexo Artikullin
Ura e Zogut: Zgjidhjet për të shpëtuar nga rrënimi kryeveprën inxhinierike të viteve ̵...
Ura e Zogut: Zgjidhjet për të shpëtuar nga rrënimi kryeveprën inxhinierike të viteve ̵...
Erjola Azizolli 1 Shkurt 2023

“Ura e Zogut”, Monument Kulture i Kategorisë së Parë përfaqëson një vepër inxhinierike unike për Shqipërinë e viteve ‘20 dhe shënoi bashkimin rrugor të veriut të vendit me zonat e tjera. Ajo është drejt rrënimit dhe Media Amfora me Qendrën “EDEN” ka identifikuar përmes “Gazetarisë së Zgjidhjeve” disa ndërhyrje mjedisore për...

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109