Vendimet e Këshillit Bashkiak për rezervuarin e fshatit Mal Bardhë!

https://soundcloud.com/user-374913032/seria-2-vendimet-e-keshillit-bashkiak-per-rezervuarin-e-fshatit-mal-bardhe

Banorët e fshatit Mal Bardhë, në Milot, vuajnë nga mungesa e ujit të pijshëm për shkak të amortizmit të rezervuarit dhe kanë dorëzuar pranë Këshillit Bashkiak Kurbin një peticion dhe një raport teknik me rekomandime për zgjidhjen e situatës.


Në këtë seri të dytë do të dëgjoni intervistën e zhvilluar me një prej anëtarëve të Këshillit Bashkiak dhe kryeplakun e fshatit, të cilët na kanë dhënë disa përgjigje lidhur me kërkesat e banorëve.

Iniciativa “Rikonstruksioni i Rezervuarit të fshatit Mal Bardhë” po zbatohet nga Endri Kola, me qëllim angazhimin qytetar për zgjidhjen e problematikave komunitare dhe mbështetet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjensisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC.

Për të dëgjuar serinë e parë të podcast-it klikoni këtu.

Producente: Livia Kreko

Amfora Production – Pjesë e AMFORA MEDIA GROUP.