Tetori rozë

“Zëri i Kulturës” / Episodi 6 

https://soundcloud.com/amfora-al/tetori-roze-zeri-i-kultures-episodi-6

Podcast-et “Zëri i Kulturës” mund t’i ndiqni në platformat SoundCloud, MixCloud, Google Podcasts dhe Youtube, në kanalet: Amfora.al, si edhe në platformat Spotify dhe Apple Podcasts, me emërtimin Zëri i Kulturës.

Çdo vit në javën e parë të tetorit mund të keni vënë re shumë vajza e gra me fjongo rozë në veshjet e tyre. Kjo ndodh sepse nga data 1 deri më 31 tetor i gjithë muaji i dedikohet ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit.

Fushata informuese ndërmerren ndërkombëtarisht për sensibilizimin dhe nxitjen e njohurive më të mira të shkakut, trajtimit, kurimit dhe parandalimit të kancerit të gjirit. Mësoni më shumë për rëndësinë e informimit mbi kancerin e gjirit dhe fushatën “Tetori Rozë”, përmes bashkëbisedimit me mjeken onkologe Manjola Luzi.

Autor: Geri Emiri
Producente Podcast-esh: Livia Kreko

Ky podcast u zhvillua me mbështetjen e projektit “Media for All”, financuar nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109