Abuzimet me fondet e IPARD, Rama paralajmëron korrigjime për administrimin e tyre

Kryeministri Edi Rama njoftoi gjatë një vizite në Kroaci për korrigjime në skemën e administrimit të fondeve të Bashkimit Evropian për bujqësinë, i njohur si “Programi IPARD”. Ai kërkoi ekspertizën e Kroacisë për të realizuar procesin, që vjen pas dyshimeve të Komisionit Evropian për abuzime me fondet në Shqipëri.

Hapja e Eko Parkut më 1 qershor mbetet në premtimet e Ramës dhe Sakos

Hapja e “Eko Parkut” më 1 qershor përgjatë dy viteve, 2021 dhe 2022 në fushën kur dikur ishte vendgrumbullimi i mbetjeve urbane të Durrësit dhe Shijakut, është premtuar nga kryeministri Rama dhe kryebashkiakia e Durrësit, Emiriana Sako. Sot dhe pse vepra ka përfunduar, ajo qëndron ende e mbyllur për publikun në pritje të përurimit. PORTO-ROMANO, DURRËS Grupi … Continued