“Qyteti që Rrëfen”: Familja Myshketa
Redaksia - Amfora.al 25 December 2022

Pasaporta e Familjes Myshketa.

“Qyteti që Rrëfen”: Familja Nushi
Redaksia - Amfora.al 19 December 2022

Pasaporta e Familjes Nushi.

Media më e fortë vendore për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore
Media më e fortë vendore për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore
Kontributor - Amfora.al 8 October 2021

Në 4 shkurt, Shoqëria Ujësjellës-Kanalizime Durrës (UK Durrës) po bënte riparime në rrjetin kryesor të ujësjellësit në afërsi të ndërtesës së Prefekturës së Durrësit ku ishin zbuluar rrënoja të vjetra. Sipas arkeologëve, këto rrënoja i përkasin të paktën Periudhës së Vonë të Antikitetit, shek. V pas Erës Sonë dhe mund të da...

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura