Kriza e çmimeve: Vala e dytë e goditjes për mjeshtrat shqiptarë
Erjola Azizolli 27 Shkurt 2023

Në Shqipëri rezultojnë të paktën 500 artizanë që janë regjistruar vullnetarisht në Dhomën Kombëtare ...

A duhet të rivendoset shatërvani i Durrësit?!
Redaksia - Amfora.al 7 Shkurt 2023

Media Amfora fton herë pas here audiencën që të raportojë mbi raste konkrete që lidhen me trashëgimi...

A jeni artizan? Ndani vështirësitë tuaja me krizën e çmimeve
A jeni artizan? Ndani vështirësitë tuaja me krizën e çmimeve
Redaksia - Amfora.al 4 Shkurt 2023

Media Amfora fton herë pas here audiencën që të raportojë mbi raste konkrete që lidhen me trashëgiminë kulturore dhe mjedisin. Plotësoni pyetësorin më poshtë në kuadër të ciklit “Raportimi i Qytetarëve të Angazhuar” dhe na ndihmoni të raportojmë së bashku.

Lexo Artikullin
Skënderbeu: Keqpërdorimi i figurës së heroit në një debat përçarës
Skënderbeu: Keqpërdorimi i figurës së heroit në një debat përçarës
Erjola Azizolli 23 Janar 2023

Figura e heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, është përdorur në të shkuarën për krijimin e një identiteti nacionalist apo për kredite politike personale – por diskursi i viteve të fundit rrezikon të ushqejë ndasi edhe mes komuniteteve fetare.

Lexo Artikullin
Ndani përvojën tuaj: Detyrimi ushqimor në Ballkan
Ndani përvojën tuaj: Detyrimi ushqimor në Ballkan
Redaksia - Amfora.al 9 Janar 2023

Rrjeti Ballkanik për Gazetarinë Investigative (BIRN), mediat partnere dhe Amfora duan të mësojnë nga prindërit e divorcuar në Ballkan për procesin gjyqësor të përfitimit të mbështetjes financiare, pensionit ushqimor për fëmijën dhe nëse kanë mundur ta përfitojnë atë. Plotësoni pyetësorin më poshtë dhe na ndihmoni të raporto...

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109