Butrinti, “parajsa arkeologjike dhe mjedisore” e Shqipërisë
Redaksia - Amfora.al 19 September 2023

Parku Kombëtar i Butrintit gjendet midis ujërave të liqenit dhe të Detit Jon, duke gërshetuar një pe...

“Kalaja kurorë e dashurisë”, dominuese e një prej ishujve të Detit Jon
Redaksia - Amfora.al 31 August 2023

E ngritur mbi një ishull jo shumë larg bregut, Kalaja e Porto-Palermos u ndërtua nga Ali Pasha në fi...

Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura