Geri Emiri

Ka mbaruar studimet për “Gazetari dhe Komunikim”, në Universitetin e Tiranës dhe ka studiuar për “Marrëdhëniet me Publikun”, në nivelin “Master Shkencor” (MSc), në Universitetin e Tiranës. Ka marrë pjesë në një sërë trajnimesh, shkollash verore për gazetarinë dhe studime pas universitare në fusha të tjera. Është themelues dhe editor i “Amfora.al”. Ai është themelues i “Amfora Media Group”, ku është pjesë Amfora.al, media “Durrës Press”, e profilizuar në raportimin lokal mbi qytetin e Durrësit, si edhe “Amfora Production”, studio filmimi dhe produksionesh. Ka punuar në disa media online dhe televizion. Aktualisht punon edhe si gazetar i lirë.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109