Një jetë si peshkatar

“Zëri i Kulturës” / Episodi 13

Podcast-et “Zëri i Kulturës” mund t’i ndiqni në platformat SoundCloud, MixCloud, Google Podcasts dhe Youtube, në kanalet: Amfora.al, si edhe në platformat Spotify dhe Apple Podcasts, me emërtimin Zëri i Kulturës

Në këtë seri të 13-të podcast-eve “Zëri i Kulturës”, do të jemi me një personazh shumë të veçantë dhe simbolik për qytetin e Durrësit.

Vangjush Haxhia i ka kushtuar jetën e tij peshkimit dhe nuk ka reshtur për asnjë ditë në pasionin e tij ndaj detit dhe botës së gjallë nën ujë.

Ai tregon sfidat kryesore me të cilat përballet një peshkatar në përditshmërinë e tij, një profesion që përveç lodhjes fizike të ofron një qetësi të madhe shpirtërore.

Autor: Geri Emiri
Producente Podcast-esh: Livia Kreko

Ky podcast u zhvillua me mbështetjen e projektit “Media for All”, financuar nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar