Të lënë në terr dhe të diskriminuar, më shumë se gjysma e familjeve me ndihmë ekonomi...

Rudina Halimi jeton pranë Shkollës Pedagogjike në qytetin e Elbasanit. Së bashku me djalin e sëmurë,...

Young people advocate for the Career Counseling Office in the Municipality of Durrës

What do young people think about the career counseling office? What are their needs? How do they see...

Të rinjtë advokojnë për Zyrën e Këshillimit të Karrierës në Bashkinë Durrës
Të rinjtë advokojnë për Zyrën e Këshillimit të Karrierës në Bashkinë Durrës

Çfarë mendojnë të rinjtë mbi zyrën e këshillimit të karrieres? Cilat janë nevojat e tyre? Si e shohin ata të ardhmen në Shqipëri? Këto dhe shumë të tjera janë diskutuar në podcast-in e dytë me Izeldën, Dean dhe Sanadën, nga Gjimnazi “Leonik Tomeo”, “Gjergj Kastrioti” dhe Universiteti “Epoka”. “Partnerët Shqipëri për Ndryshi...

Lexo Artikullin
Këshillimi për karrierën, një model shërbimi për të rinjtë në nivel vendor
Këshillimi për karrierën, një model shërbimi për të rinjtë në nivel vendor

Sot të rinjtë shqiptarë po largohen masivisht nga vendi pas nuk e gjejnë vetën të integruar në tregun e punës. Zgjedhja e arsimit apo angazhimit profesional që në krye të herës dikton drejtimin e punës që do të bësh në të ardhmen. Të rinjtë e Durrësit hasin vështirësi në lidhje me përfaqësimin e tyre sepse … Lexo Artikullin

Pas advokimit qytetar dhe mediatik, Bashkia Durrës rikthen ndriçimin publik në zonën e sta...
Pas advokimit qytetar dhe mediatik, Bashkia Durrës rikthen ndriçimin publik në zonën e sta...
Redaksia - Amfora.al 10 Shkurt 2021

Aktivistja Livia Kreko, banore e zonës, përgjatë vitit 2020 ndërmori fushatën “Qytete të sigurta për gratë dhe vajzat”, që u mbështet nga Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC. Pas dorëzimit të një peticionit dhe shfaqjes të një serie video-dokumentarësh në muajin dhjetor të viti...

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109