Zbulohet për herë të parë në Durrës një banjë e shekullit të gjashtë
Erjola Azizolli 22 August 2023

Transformimi i “Forumit Bizantin” nga një hapësirë tregtare në një hapësirë banimi, me nivel element...

Netët e muzikës klasike, “shuarja” e bienales në 20 vjetorin e krijimit
Erjola Azizolli 5 August 2023

20 vite pas edicionit të parë të bienales “Netët e muzikës klasike”, që zhvillohej në Durrës, ju mby...

Në këmbë drejt Palestinës, irlandezi që është nisur për drejtësi sociale kalon në Shqipëri
Në këmbë drejt Palestinës, irlandezi që është nisur për drejtësi sociale kalon në Shqipëri
Erjola Azizolli 24 July 2023

Irlandezi Mick Bowman nisi rrugëtimin nga Franca për në Palestinë për të sjellë në vëmendje sipas tij padrejtësitë që i janë bërë popullit palestinez, favorizuar nga diskursi politik e mediatik pro Izraelit. Ai tregoi se në 6 muaj do të përshkojë me këmbë 2200 milje.

Lexo Artikullin
Platforma e 17 vjeçarit shqiptar për ndotjen mjedisore bashkon 2000 anëtarë nga e gjithë b...
Platforma e 17 vjeçarit shqiptar për ndotjen mjedisore bashkon 2000 anëtarë nga e gjithë b...
Erjola Azizolli 27 March 2023

I riu Samuel Gjonaj ka themeluar platformën ndërkombëtare "Clean Global" për aktivistët nga e gjithë bota, ku pas raportimit të ndotjes mjedisore ndërhyjnë vullnetarët. Ajo sot numëron 2089 anëtarë nga 121 vende dhe 12 ambasadorë që e përfaqësojnë nismën.

Lexo Artikullin
Video-dokumentari “Kultura në 1 Minutë” – Sezoni i parë
Video-dokumentari “Kultura në 1 Minutë” – Sezoni i parë
Redaksia - Amfora.al 22 March 2023

Media Amfora publikon video-dokumentarin e sezonit të parë të ciklit "Kultura në 1 Minutë", dedikuar trashëgimisë kulturore dhe historisë së Shqipërisë, e cila nisi me ngjarje dhe personazhe që e zhvilluan aktivitetin në Durrës dhe ndikuan fatin e perandorive të kohës.

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura