Derdhja e ujërave të zeza përgjatë Shëtitores ‘Taulantia’–Currila, Durrës

Ky është reportazhi i parë nga pesë të tillë, të realizuar në kuadër të projektit “Durrësi aktiv për një bregdet të pastër”, zhvilluar nga Qendra Durrësi Aktiv dhe mbështetur nga “Lëviz Albania”. Projekti synon nxitjen e aktivizmit qytetar në vendimmarrjen e pushtetit lokal, për të sjellë zgjidhjen e problemit të derdhjes së ujërave të zeza … Continued

Forcimi i Demokracisë Rurale Përmes Hulumtimit dhe Advokacisë

Dokumentari i titulluar “Forcimi i Demokracisë Rurale Përmes Hulumtimit dhe Advokacisë”, u realizua në kuadër të projektit me të njëjtin titull, që u zbatua përgjatë vitit 2019 nga Qendra për Zhvillimin e Shoqërisë Civile (CSDC) në Durrës, në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar … Continued