Ura e Zvërnecit u shemb bashkë me paratë e investuara në të!

HULUMTIM/ Prej tre vitesh Ura e Zvërnecit është shembur në një pjesë të saj dhe kjo e bën të pamundur kalimin mbi të. Megjithëse kaloi sezoni turistik, nuk u mor ndonjë masë për ta rikonstruktuar urën, e cila të dërgon në manastirin e “Shën Mërisë” dhe përbën interes për turistët. Një vit më parë u denoncua gjendjea e kësaj ure, me … Continued