Si e vlerësoni cilësinë e plazheve ku pushuat këtë vit?

Media Amfora fton audiencën e saj që të shprehë eksperiencën e kaluar në plazhet e vendit këtë verë, duke nisur nga cilësia e shërbimit të ofruar në hapësirat publike ose private, deri tek rojet e plazheve dhe cilësia e ujit. Plotësoni pyetësorin dhe kontribuoni në raportimin tonë për cilësinë e plazheve për vitin 2023, bazuar në eksperiencën tuaj.

Shpreh opinionin tënd ose raporto për trashëgiminë kulturore dhe historike

Gazetarët kanë gjithmonë nevojë për raportimin tuaj! Ju tashmë ju mund t’i adresoni informacionet që keni në faqen e Medias Amfora përmes një platforme të sigurt, e njohur si Raportimi i Qytetarëve të Angazhuar. Media Amfora ka gjithmonë nevojë për opinionin dhe informacionet që ju keni për trashëgiminë kulturore, historike, arkeologjinë dhe mjedisin. Ne publikojmë … Continued

A ruani ende sende të çmuara të trashëgimisë familjare? Ndani historinë tuaj

Media Amfora kërkon të flasë me qytetarë që zotërojnë sende të çmuara të trashëgimisë familjare apo që i kanë humbur ato me kalimin e viteve, për të mësuar mbi fondet private me vlera artizanale, etnografike dhe historike në Shqipëri.  Në të gjitha rajonet e Shqipërisë, tradita shekullore ka prodhuar veshje, objekte të çmuara, enë, vegla … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109