“Pasi Urën e Hoshtevës e mori lumi, nafta merr manastiret e Zagorisë”

Në verilindje të Gjirokastrës gjendet Krahina e Zagorisë. Fshatrat e saj shtrihen në shpatet e një lugine të përshkuar nga lumi i Zagorisë, e cila kufizohet nga mali i Dhëmbelit në lindje dhe i Lunxhërisë në perëndim. Krahina ndër shekuj ka trashëguar një numër të madh kishash pasbizantine dhe një manastir në fshatin Nivan, që … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109