Mbrojtja e arkeologjisë, qytetarët protestojnë kundër punimeve tek “Veliera”

Paraditen e djeshme qytetarë të Durrësit dhe të Tiranës, janë mbledhur në sheshin ku po kryhen punimet për ndërtimin e “Velierës”, duke i kërkuar bashkisë Durrës që firma e kontraktuar prej saj të ndalojë punimet pranë gjetjeve arkeologjike. Kjo sipas tyre, bazuar në urdhërin e gjykatës administrative, për të ndaluar punimet pranë kësaj zone. Në … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109