Rikualifikimi i “Pazarit të Ri” në Tiranë, nxorri në dritë një zbulim arkeologjik

VËZHGIM/ Në janar të 2016-ës nisën punimet për realizimin e projektit “Rikualifikimi Urban i Pazarit të Tiranës dhe sheshit ‘Avni Rustemi’”. Në këtë projekt u angazhuan tre institucione, bashkia e Tiranës, qeveria dhe Fondi Amerikan i Zhvillimit, që investuan 6.5 milionë euro. Gjatë punimeve në rrugën pranë hyrjes së pazarit, pranë sheshit “Avni Rustemi”, në … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109