Gazetari Geri Emiri vlerësohet me çmim për shkrimet më të mira gazetareske

Platforma “Porta Vendore”, e ngritur nga Lëviz Albania, mbrëmjen e 17 qershorit ndau çmimet për shkrimet më të mira gazetareske të realizuara gjatë një viti dhe të publikuara në këtë platformë. Projekti financohet nga Agjensia Zvicerane për Zhvillim e Bashkëpunim dhe implementohet nga koaliconi i 3 organizatave shqiptare. Aktiviteti nxorri në pah mbështetjen që i … Continued