Platforma ECR, angazhohu si qytetar duke raportuar për arkeologjinë dhe trashëgiminë kulturore

Gazetarët kanë gjithmonë nevojë për raportimin tuaj!

Ju tashmë ju mund t’i adresoni informacionet që keni përmes një platforme të sigurt!

Platforma ECR, e njohur si Raportimi i Qytetarëve të Angazhuar, përbën një formular të thjeshtë që ju mund ta plotësoni në faqen e Medias Amfora dhe mund të përcillni informacionet që keni për tema të caktuara.

Përgjigjet tuaja do të lexohen vetëm nga gazetarët tanë dhe ju mund të zgjidhni të qëndroni anonim dhe të dhënat tuaja personale nuk do të publikohen nëse nuk merret më parë miratimi juaj.

Për më shumë ndiqni videon informuese më lart, mbi plotësimin e pyetësorëve sa herë që në publikojmë një thirrje për një temë të caktuar.

Njihuni me thirrjet dhe publikimet tona duke klikuar KËTU.