Modele: E shkuara dhe të rinjtë
Redaksia - Amfora.al 28 December 2022

“Zëri i Kulturës” / Episodi 19

“Qyteti që Rrëfen”, nisma që sjell një tjetër dimension të Durrësit historik
Erjola Azizolli 28 December 2022

Gjashtë pasaporta të familjeve më të vjetra durrsake, me kontribut të jashtëzakonshëm në historinë e...

Qyteti që Rrëfen
Qyteti që Rrëfen
Redaksia - Amfora.al 27 December 2022

“Zëri i Kulturës”/ Episodi 18

Lexo Artikullin
Katër djemtë e Familjes Nushi, ndër themeluesit e futbollit në Durrës
Katër djemtë e Familjes Nushi, ndër themeluesit e futbollit në Durrës
Erjola Azizolli 27 December 2022

Nisma “Qyteti që Rrëfen” sjell të pa thënat e historikut të Familjes Nushi, ndër themeluesit e ekipit të futbollit në Durrës. Ata ishin katër djem të shkolluar në Europë që bashkuan njohuritë e tyre me pesë të rinj të tjerë durrsak dhe krijuan ekipin e parë të futbollit, atë që sot e njohim si “Teuta e Durrësit”. Gjithashtu...

Lexo Artikullin
Nuk ka postime Te gjitha te shfaqura