Valdrin Vlesha

Është diplomuar për Gjeografi në Universitetin e Shkodrës dhe ka mbaruar Master Profesional në Fakultetin e Histori-Filologjisë, dega mësuesi. Aktualisht ndjek studimet në Master Shkencor për Trashëgimi Kulturore. Ka punuar në Muzeun e Kastriotëve, në Peshkopi. Është fokusuar në studimin e historisë së familjes së Kastriotëve dhe artit shkëmbor në zonën e Dibrës.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109