“Kërtusha 2022”, karriera e një skulptori modern të pa kompromis

Skulptori 70 vjeçar Qazim Kërtusha përmblodhi ditët e fundit të prillit karrierën e tij 50 vjeçare, në pikën ku edhe e nisi, pranë Universitetit të Arteve. Ekspozita e hapur nga skulptori Qazim Kërtusha në Galerinë FAB solli rreth 70 punime të Kërtushës, derdhur në materiale si mermer, bronz dhe dru. Ai solli për publikun edhe një katalog … Continued