Grupimi “Bicycle Durrës” nderohet me titullin “Mirënjohja e Qytetit”

Mbrëmjen e së hënës grupimi qytetar “Bicycle Durrës” u nderua me titullin “Mirënjohja e Qytetit”, nga Shoqata Durrësi Autokton. Kryetari i shoqatës, Abdulla Deliallisi, çmoi angazhimin e të rinjve në krijimin e një komuniteti për përdoruesit e biçikletës në qytet dhe angazhimin për krijimin e infrastrukturës së nevojshme. “Për kontributin në krijimin e një grupi … Continued