Ishulli i Sazanit, postblloku turistik i Vlorës

SHËNIME UDHËTIMI/ Qytetin e Vlorës e ka shoqëruar historikisht pamja me detin Jon që shtrihet përpara, duke u bashkuar me ujërat e Adriatikut dhe një gjuhëz tokësore në horizont, Gadishulli i Karaburunit, që duket sikur i është shkëputur një copë, për të formuar Ishullin e Sazanit. Me tu shkëputur nga kalata, anija i nënshtrohet rrymave … Continued