Organizatat e Shoqërisë Civile kthehen në faktor ndikues në jetën sociale dhe politike të vendit

Organizatat e Shoqërisë Civile në Shqipëri dëshmuan një rol të rëndësishëm në menaxhimin e krizave natyrore të shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit 2019 dhe pandemia e COVID-19. Teksa kontributet e tyre shtohen dita-ditës, ekspertët kërkojnë që të rritet ndërveprimi me institucionet dhe ato t’i implementojnë rekomandimet që marrin. Organizatat e Shoqërisë Civile në Shqipëri … Continued

Organizatat e Shoqërisë Civile: Të brishta financiarisht, por të motivuara

Raportet për Organizatat e Shoqërisë Civile në vend tregojnë rritje të numrit të tyre vit pas viti, por ato vijojnë të mbeten të brishta financiarisht. Megjithatë ato vazhdojnë të japin kontribut në përmirësimin e shoqërisë dhe institucioneve, teksa ekspertët bëjnë thirrje për mos ndikim politik ndaj këtij sektori. Në Shqipëri koncepti dhe ndërveprimi përmes Organizatave … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109