Arkeologët zbulojnë misterin e tempullit të Artemisës

Pas 18 vitesh punë, duke inventarizuar dhe restauruar mbi 6 ton terakota, monedha dhe enë qeramike të zbuluara në Durrës në vitin 1970, një grup arkeologësh dhe studiuesish shqiptaro-francez kanë arritur të pagëzojnë tempullin për të cilin këto objekte ishin dhuruar. Autor: Geri Emiri | BIRN | Durrës Kodra e Dautës në Durrës, pranë të cilës ngrihet prej dekadash Fabrika … Continued