5 vite Media Amfora, dedikuar arkeologjisë dhe monumenteve të kulturës

Më 11 shkurt Media Amfora shënoi 5 vjetorin e themelimit të saj, duke përfaqësuar sot një media online me fokus raportimin për arkeologjinë dhe trashëgiminë kulturore materiale.Si një krijim inovator, Media Amfora lindi filimisht në formën e një punimi diplome nga studenti i gazetarisë në atë kohë,Geri Emiri, në nivelin arsimor “Bachelor”, në “Atelien e … Continued

Media Amfora nderohet me titullin “Mirënjohja e Qytetit” të Durrësit

Në 5 vjetorin e themelimit të Medias Amfora, ajo u nderua me titullin e lartë, “Mirënjohja e Qytetit”, dorëzuar nga Shoqata Durrësi Autokton, “Për kontributin në informimin me paanësi dhe profesionalizëm të problemeve në fushën e trashëgimisë kulturore, si edhe ekspozimin e tyre në rajonin e Durrësit”. Mbrëmjen e 11 shkurtit Media Amfora u nderua … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109