Vizitë në “muzeun” e Spaçit!

REPORTAZH/ Teksa udhëtonim në rrugën e kombit, papritur shfaqet një tabelë ku shkruhej “Rreps”. Pa i bërë naze, furgoni ndjek shigjetën, duke lënë rrugën 1 miliard euroshe dhe duke marrë një kthesë të fortë. Ishim nisur për në burgun e Spaçit, në një vizitë studimore të organizuar nga  Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC).  … Continued