Mozaiku i Tiranës, “thesari” arkeologjik i kryeqytetit

Në kryeqytetin e Shqipërisë mund të gjesh mozaikë dhe objekte arkeologjike me vlera të jashtëzakonshme, të tillë si mozaiku “Bukuroshja e Durrësit”, që gjendet i ekspozuar në pavijonet e Muzeut Historik Kombëtar, por Tirana ka edhe një mozaik të zbuluar në territorin e saj. Gjatë punimeve për ndërtimin e një godine banimi në bllokun “Partizani”, … Continued