Rindërtohet “Mozaiku me Hipokamp” në Durrës

“Mozaikut me Hipokamp” është rindërtuar në pavijonin e Muzeut Arkeologjik Durrës, pranë monumenteve më të rëndësishme të zbuluara ndër vite, në 1/4 e sipërfaqes së tij reale. Restauratorët Qazim Kërtusha​ dhe ​Ivo Moja, në vitin 2018 rindërtuan një pjesë të mozaikut që ka sipërfaqe rreth 50 metër katror dhe aktualisht gjendet nëntokë, në lagjen numër … Continued