Drejtori i DRKK Durrës jep detaje mbi gjetjet arkeologjike tek “Veliera”

Gjatë zbatimit të projektit për ndërtimin e sheshit të ri “Veliera”, në qytetin e Durrësit, shumë pranë themeleve që janë hapur, dolën në dritë gjetje arkeologjike. Pas kësaj, arkeologët urdhëruan ndalimin e punimeve në këtë zonë dhe nisën punën për zbulimin dhe dokumentimin e plotë të gjetjeve. Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Durrës … Continued


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109