Trashëgimia kulturore me koncesion: Jepni vlerësimin tuaj

Muajt e fundit, qeveria shqiptare po çon përpara kontrata koncesionare me fondacione ose subjekte private për menaxhimin e disa prej pasurive kryesore arkeologjike apo të trashëgimisë kulturore në Shqipëri. Fondacioni për Menaxhimin e Butrintit u krijua me një marrëveshje mes Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, (AADF) i cili ka mbështetur edhe hartimin … Continued