Arkeologjia mikpret performancat e të artistëve të rinj nga Europa dhe Mesdheu

VIDEO/ Dita e fundit e edicionit të 18-të “Mediterranea”, me artistë të rinj nga Europa dhe Mesdheu, i mbylli aktivitetet në qytetin e Durrësit me performanca, muzikë dhe video, në Muzeun Arkeologjik Durrës. Bienalja solli në Shqipëri 230 artistë, regjisorë, shkrimtarë, arkitektë, performues, muzikantë, artistë pamor, nga mosha 18 deri në 34 vjeç, që paraqitën … Continued