Mikel Nushi

Mikel Nushi është pinjoll i një familje të hershme qytetare të Durrësit. Ai është diplomuar në Fakultetin e Arkitekturës dhe Urbanistikës e më pas në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë. Përveç profesionit të arkitektit ai është angazhuar edhe në misionet arkeologjike në qytet, në cilësinë e skicografit. Gjithashtu është angazhuar edhe në fushën e arteve figurative.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home3/nwmcvqij/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109