Livia Kreko

Ka përfunduar studimet për “Marrëdhënie me Publikun”, niveli "Bachelor", në Universitetin Aleksandër Moisiu Durrës dhe studime në nivelin "Master shkencor" në të njëjtën fushë, në Universitetin e Tiranës. Ajo është aktiviste dhe e angazhuar në Organizatat e Shoqërisë Civile. Aktualisht është producente podcastesh, autore publikimesh dhe specialiste e komunikimit në Median Amfora.